Jom Ikut

Sunday, 9 August 2009

Musim Demam


Petang kelmarin (Sabtu)....akak sekeluarga pergi ke Hospital Jitra menghantar anak sedara sebelah my hubby yang demam untuk diperiksa.... manalah tahu sekarang ni kan banyak penyakit berjangkit ....sampai d hospital dah ramai pesakit yang sedang menunggu giliran... akak n anak-anak x masuk pun coz pesakit terlalu ramai.... akak bawa anak-anak bermain d bawah pokok kat tepi parking kereta tu..... seronok betul mereka bermain kat bawah pokok tu...
 
Lama juga akak menunggu....hampir 2 jam....sampaikan anak-anak pun dah jemu bermain... dengan dahaga lagi...lapar lagi...sume ada..hehehehe



























No comments:

Post a Comment