Jom Ikut

Monday, 18 January 2010

Sepetang di Tmn.Permainan

Sempena cuti umum Keputeraan Sultan Kedah pada 17 Januari 2010 baru-baru ini...campur ngan cuti hujung minggu pada jumaat n sabtu jadilah 3 hari...akak n family amik kesempatan untuk jenguk ayahanda n bonda di kampung....sejak Along Iqah memulakan sesi persekolahan tahun ini...baru inilah kesempatan akak n family dapat balik kampung.....
Hari Ahad tu kebetulan tak pegi ke mana-mana ...akak bawa anak-anak pergi main kat Taman Permainan....seronok betul tengok mereka... leka bermain sampai tak nak balik...yang x nak balik tu...sapa lagi....kalau bukan adik Irah ...hehehehe....




Adik Irah n Along Iqah memang suka sangat kalau akak bawa pergi Taman Permainan nih....

Along Iqah dengan kazen dia (Kak Ngah Iffah)....kalau nak tahu kak ngah ni memang seorang yang sangat perihatin dan sangat mengambil berat....salah satu sikap dia yang amat akak puji.....
Ini pula adik Irah dengan kazen aka best fren dia...Afiqi...sangat rapat dan serasi bersama....moga kemesraan antara mereka berdua terus kekal seperti ini...mereka juga jarang bergaduh dan saling tolong-menolong....

No comments:

Post a Comment