Jom Ikut

Thursday, 19 January 2012

Jom Tambah Follower


Salam dan selamat pagi....marilah sama-sama kita memeriahkan dan memberi sokongan kepada blogger Haris dengan join segmen "Jom Tambah Follower" ini....ianya sangat mudah dan simple kerana kita tak perlu untuk tag sesiapa pun melainkan follow blog Haris jer...dan akak pon teringin juga nak join segmen ni...jommmm sertainya sekarang. Tarikh tutup untuk segmen ini belum di tentukan lagi dan masih berjalan.

Kepada yang berminat, boleh la join dengan klik banner diatas atau klik link dibawah ini :
http://hariskaito.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

13 comments:

  1. hi,..nice blog,..
    sy dh follow akak

    http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. Hi. Saya datang daripada segmen yg sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. Follow sini Dari segmen yg sama...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. Assalam.. Balas kunjungan hormat kak odah dan dah folo juga.. Cantek blog ni.. Kita rasa mcm dok dlm tmn je sbb ada munge2 n dragonly tu..heheh Ada masa singgah lah blog kita lagi eh.. :)

    ReplyDelete
  5. nice blog..done follow...dri segmen yg sma...follow sy blik :)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih atas kunjungan... Dah follow blog akak :)

    ReplyDelete
  7. FOLLOW SINI DARI SEGMEN YG SAMA

    http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. http://askwhat-24.blogspot.com/2012/01/thanks-segmen-jum-tambah-follower.html

    DARI SEGMEN YG SAMA^^
    FOLLoW ME!

    ReplyDelete
  9. done follow :) follow back ya :)

    dar segmen yg sama :)

    http://sigadispelik.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  10. done follow u ........ follow me back

    leeyablogger.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

    ReplyDelete
  12. ekjozbuluh singgah dari segmen yg sama...Done following u!..kindly feel free to follow me back at :

    http://izzdfarish.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    10q ;)

    ReplyDelete