Jom Ikut

Wednesday, 30 April 2014

Jamu Mandara

Salam dan selamat pagi.....sukacita akak nak berkongsi di sini tentang kebaikan jamu ini untuk para ibu dan wanita di luar sana. Kebaikannya terbukti apabila maklumbalas yang diterima dari pengamal Jamu Mandara bahawa mereka kagum dengan tindakbalas positif setelah mengambil produk ini dalam tempoh yang singkat. Malah ada yang mengatakan tak mungkin akan berpaling dari produk Jamu Mandara berikutan khasiat yang dinikmati melebihi harga yang ditawarkan iaitu sangat berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua golongan. Produk ini mesra pengguna kerana sesiapa sahaja mampu membeli malah mengulangi membeli disebabkan khasiat yang diperolehi adalah seimbang dengan harga yang ditawarkan. Jamu Mandara BERJAYA mengubah pandangan sesetengah masyarakat yang tidak percaya akan kebaikan herba traditional. Ini dapat dibuktikan apabila ramai pelanggan Jamu Mandara terdiri dari mereka yang berkerjaya profesional telah menjadikan Jamu Mandara sebagai suppliment harian untuk meningkatkan stamina.

Ini testimoni akak sendiri dengan Jamu Mandara :

Mulanya akak hanya mencuba untuk diri sendiri....kaum wanita dan para ibu malahan anak gadis pun tidak terlepas dari masalah keputihan ini...bermacam-macam ubat dan cara akak cuba untuk menghilangkan masalah ini tapi tidak berjaya sehinggalah akak temui dengan herba dan jamu ajaib ini...kini masalah akak sudah dapat diatasi dengan mengamalkan jamu terbaik ini. Benda baik patut kita kongsi dengan rakan-rakan semoga semua dapat manfaatnya...kini akak juga menjadi salah seorang agen Jamu Mandara khususnya di kawansan UUM Sintok, Changlon, Bukit Kayu Hitam dan mana yang berdekatan yang mahu mencubanya bolehlah menghubungi akak untuk mendapatkan jamu ini.Jamu Mandara terdapat 2 jenis dan setiap satunya ada kelebihannya yang tersendiri.

1. Jamu Mandara 1
2. Jamu Mandara 2


Antara Khasiat Jamu Mandara

Khasiat Jamu MandaraJAMU MANDARA 1

Melegakan kepenatan fizikal
Melegakan keputihan
Melegakan senggugut
Melancarkan perjalanan haid
Menyihatkan badan selepas bersalin

Cara Pengambilan- diambil 1 kapsul pagi dan 1 kapsul petang (sebelum makan).
Kuantiti Kapsul- 60


JAMU MANDARA 2

Mengurangkan berat badan
Membuang angin
Membantu penghadaman serta
Melegakan sembelit yang ringan
Diet dan senaman yang berterusan adalah diyorkan.

Cara Pengambilan - diambil 1 kapsul pagi dan 1 kapsul petang (sebelum makan).

Kuantiti Kapsul- 60

Harga jamu ini berpatutan dan tidak mahal...cuma RM 35.00 sahaja untuk satu botol(SM), RM38 (S&S) (caj penghantaran RM6.00)


No comments:

Post a Comment